S-kullen

Det blev två hanar och fem tikar!

Alla valpar har flyttat!

Mor är Kitty (Seasymphony Key To My Heart) och far ärd LPI LPII SE LCH SPH II SPH III Höghedens Xymer! Leverans i slutet av april!

Fri prövningsrätt vid valet av valpköpare för att valparna ska komma till rätt hem.

Kitty

Kitty är mycket följsam och arbetar med hög fart och stil! Hon har mycket motor och är jätte rolig att jobba med! Läs mer om henne på hennes egen sida!

Av Kittys 17 avkommor är 15 röntgade med bra resultat! 8 stycken har höfter A-A och 5 har B-B, en har A-B och en har B-C. 14 stycken har ED 0-0 och en har 1-1. De är mycket trevliga och arbetsvilliga!

Xymer är en hane på åtta år med flera meriter! Han är lydnadschampion och tävlar i elitklass i bruksspår. Han jakttränas men har inte startat på jaktprov. Han är en balanserad hund med mycket motor. Xymer har sex kullar sedan tidigare med bra resultat. Läs mer på rasdata: http://rasdata.nu/golden/hund/2014/s2405314.htm

Index för kullen är ED:106 och HD: 110. Inavelsgrad 0,0

Jag förväntar mig mycket arbetsvilliga hundar med stort samarbetsvilja. Samt bra koncentration med en bra av och på knapp! Hundar för dig som vill jobba med jakt, bruks eller lydnad mm. Valparna kommer följas upp med funktionsbeskrivning och mentalbeskrivning i 1-2 års åldern! Träningshjälp och valpträffar erbjuds! Hör av dig om du är intresserad! Ann-Charlotte